Yine yeniden Tübitak Proje Yarışmasında Bölge Finallerindeyiz

Yine yeniden Tübitak Proje Yarışmasında Bölge Finallerindeyiz

07.03.2022 706

Tübitak tarafından bu yıl 53.si düzenlenen lise öğrencileri araştırma projeleri (2204-A) yarışmasına okulumuz Sosyoloji Alanından "Orta Öğretim Öğrencilerinin Sanal Zorba/Kurban Olma Durumlarının Çeşitli Değişkenler Açısından İncelenmesi ve Sanal Zorbalıkla Başa Çıkma Stratejilerinin Belirlenmesi" projesi ile ön elemeyi geçip, bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Projeyi okulumuz 9F-Bilişim sınıfından Ömer Eftal KARA ve Onur Uğurcan AYKAR hazırlayıp, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Bahar DÜNDAR ÖKSÜZ danışmanlıklarını yapmıştır.

Tubitak 2204-A lise öğrencileri proje yarışması bölge finallerine katılmaya ilimizden 8 proje uygun görülmüştür. Birçok sınavla öğrenci alan akademik lise, proje okulu ve özel okulun bulunduğu ilimizde meslek lisesi olarak bölge finallerine katılmayı hak kazanan tek okul konumundayız.

Okulumuz bilişim teknolojileri alanı öğrenci ve öğretmenleri 2 yıl üst üste Tubitak 2204-a lise öğrencileri araştırma proje yarışmasında bölge finallerine katılmayı hak kazanmıştırlar.

Öğrenci ve öğretmenimiz 14-17 Mart 2022 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek bölge yarışmasında başarılar dileriz.

 

 

07-03-2022