Radyo TV Bölümü İl Milli Eğitim Müdürümüz Engin Emen'i Ziyaret Etti

15.12.2022 191

Okul Müdürümüz Ali Kaya, Radyo TV alan şefi Behzat Aktura ve bölüm öğrencileri Samet Günaydın, Berat Karali, İrem Kurt, Miray Çakar, Burak Yılmaz ve Veysel Baki Biçer Rize İl Eğitim Müdürümüz Sayın Engin Emen'i  ziyaret etti.

Bölümün daha önce çektiği, Rize ilinde unutulmaya yüz tutmuş meslekleri ve bu meslekleri icra eden ustaların hayat hikâyelerini konu edinen "Geçmişten Geleceğe Sıcak Adımlar" ve "Beşten Bire" belgesellerinin üzerine yapılan sohbette bölüm öğretmen öğrencileri sekiz adet daha belgesel çekeceklerini Sayın Engin Emen'e ilettiler. Belgesel projesi üzerine yapılan görüşme Sayın Engin Emen'e bölüm 11E sınıfından Samet Günaydının tasarlayıp 3D olarak bastığı "Engin Emen" yazılı anahtarlığı teslim etmesi ile sona erdi.

15-12-202215-12-202215-12-2022