Mahallemizdeki Yaşlı insanları ziyaret ettik

06.04.2022 465

Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla "18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" olarak anılmakta ve bu tarihlerde etkinlikler yapılmaktadır.

Okulumuz onur kurulunun düzenlediği, Okul Müdürü Haydar ÇAKIR, Coğrafya Öğretmeni Halil İbrahim SEZAVER, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Hülya ÖZDEMİR, Matematik Öğretmeni/Onur Kurulu Başkanı Doğan KALAY ve Mahalle Muhtarımızın eşi Yeşim YILDIRIM ayrıca bir grup öğrencilerimizle önceden randevu alınarak mahallemizdeki yaşlı insanlar evlerinde ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında Yaşlılarımız ve konuklar duygusal anlar yaşadılar. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerimizde ev sahipleri çok memnun ve mutlu olduklarını ifade ettiler. Ziyaret ekibimiz de ev sahiplerinin konukseverliği ve misafirperverliğinden dolayı memnun oldular. Öğrencilerimiz yaşlılarımızın tecrübelerinden istifade ettiler.

06-04-2022

06-04-202206-04-202206-04-2022